Közzétéve:

Életmódváltás Plus Size Advice módra…

Sziasztok!

 

Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem nektek, hogy a magyar és a nemzetközi Forever Living hálózat egyik meghatározó alakja felkért, hogy dolgozzunk együtt, így mostantól a Clean 9 program egyik arca vagyok…

DSC_5825

De mi is az a Clean 9?

A Clean 9 nem egy diéta, a Clean 9 egy döntés…A Clean 9 egy motiváció, az alapkő letétele egy új életnek. Méregteleníteni a szervezetünket, motiváltabbá, energikusabbá teszi a hétköznapjainkat… Lényegében egy méregtelenítő, tisztító kúra mely 9 napig tart.

Miért kezdem el?

Az elmúlt egy hónapban enerváltnak éreztem magam, a munkám és a stressz miatt folyamatos gyomorfájdalmaim vannak…Rendszertelenül étkezek, van hogy délután 4-kor jut eszembe, hogy ma még nem ettem semmit…A rohanó életmód miatt, gyakran gyors éttermekben eszek, ha egyáltalán eljutok odáig…Mivel abbahagytam a kézilabdát így a sport hiánya is érezhető…Ennek meg is lett a böjtje…Gyomorszáj gyulladásom lett…Na ekkor határoztam el, hogy elkezdek jobban figyelni az étkezésre és ezáltal magamra is…

Mit tud a Clean 9?

Kitisztítja a méreganyagokat, könnyebben indítja el a zsírégetést,megnöveli az ásványi anyag és a vitamin bevételt, stabilizálja az inzulin szintet, kíméletesen támogatja az emésztőrendszerünket, ezáltal energikusabbak leszünk, feszültség és stressz mentesek.

Mit tartalmaz a Clean 9?

clean9-start

2db Aloe Vera gél, Forever Ultra Light Shake, Forever Fieber, Forever Garcinia Plus, Shaker, mérőszalag, és egy útmutató kis füzet amiben napról napra vezethetjük a programot.

DSC_5832

Arra gondoltam, gondoltunk közösen Viktorral, hogy nincs annál hitelesebb ha napról napra mutatom be nektek, hogy én hogyan csinálom végig a Clean 9 programot. Adatokkal, fotókkal, videókkal, receptekkel fogom nektek prezentálni a 9 napot! Természetesen a program nem csak arról szól, hogy ész nélkül szedjük a tablettákat és igyuk a shaket, hanem arról hogy tudatosan táplálkozzunk és kezdjünk el sportolni. Így én is felveszem a nyúlcipőt és heti kétszer zumbázni fogok, valamint futni…(mivel nem fogok csalni minden egyes edzésről hozok képet vagy videót nektek ;)) Erről a facebook oldalon tudtok majd értesülni, egy külön mappát hozok majd létre ennek a projectnek!

Kezdés 2016.04.11. Hétfő

Befejezés 2016.04.20 Szerda

Amennyiben szeretnél csatlakozni és velem együtt végig csinálni ezt a 9 napot akkor vagy írj email a plussizeadvice@gmail.com-ra vagy írj üzenetet a facebookon.

Természetesen ha először meggyőződnél a saját szemeddel, hogy mit is tud ez a program, akkor kövess facebookon és instagramon. A program lejárta után is lesz lehetőség rendelésre!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy most akkor mi van, leakarsz fogyni?Mégsem szereted magad úgy ahogy vagy? Erre csak annyi a válaszom, hogy de szeretem magam éppen azért csinálom, szükségét éreztem a változásnak, nyilván nem 20 kilót fogok fogyni 9 nap alatt, viszont egy egészségesebb, energikusabb Doda leszek..Ugyanis ez a cél…

Itt a tavasz, úgy gondolom ennél jobb pillanat nincs a kezdéshez…

Nem csak a gardróbunkban, és a lakásunkban kell nagytakarítást tartani, hanem a szervezetünkben is, figyeljünk a jelekre, figyeljünk az egészségünkre…

Kezdjük el együtt, és csináljuk meg együtt ezt a 9 napot!

Na ki tart velem?

Habcsók

 

D.