Közzétéve:

DodaKo Fashion Show 2017.

Sziasztok!

Először is köszöntelek titeket a megújult PlusSizeAdvice.hu-n!

Új külső, megújult tartalmak, de a régi megszokott stílus, és végre a várva várt DodaKo webshop is megérkezett, amire már oly sokat vártatok! (hipp-hipp-hurrá) Ide katt: https://plussizeadvice.hu/dodako-webshop/

Az elmúlt 1 hónap igazán fordulatosan telt, elárulhatom nem unatkoztam, hiszen az új weboldal mellett, életem első divatbemutatójára is készültem a DodaKoval.

Nagy mérföldkő ez az életemben, a blogom 5 éves lett a márkám pedig 1 (el sem hiszem, hogy így telik az idő) méltóképpen szerettem volna ünnepelni így nem volt kérdés, hogy én is, és a márka is rész vesz a 3. Plus Size Napon.

Nagyon örültem a felkérésnek, nem csak azért mert Juci és Viki (a két szervező) amúgy is közel áll a szívemhez, hanem azért is mert ez egy szuper alkalom volt arra, hogy testközelből megnézhessétek, vagy akár fel is próbálhassátok a DodaKo őszi-téli kollekciónak egyes darabjait.

Szeretem magam körbevenni olyan emberekkel, akik hozzám hasonlóan szívből szeretik azt amit csinálnak, Jucira és Vikire pedig ez hatványozottan igaz, de rajtuk kívül még rengeteg ilyen csodás nő volt jelen november 12-én a La Vida Loft Rendezvényházban Budapesten, mondhatjuk úgy is, hogy a Plus Size színe java ott volt, mindenki aki csak számít (előadók, designerek, stylsitok és természetesen egy szuper közönség)

Mivel nem csak a bemutatóra készültem gőzerővel hanem egy DodaKo standdal is vártam a leendő DodaKo lányokat, így elég sok helyre kellett figyelnem, de megoldottam, és igyekeztem minden fronton tökéletesen helytállni.

A lányaim ( Buzás Niki, Fási Dóri, Ferenczi Dóri, Jámbor Szancsu, Molnár Timó, és Vogt Reni) vagyis a DodaKo Team 13.30 kor lépett “színpadra”.

Egy 12 perces etapba sűrítve próbáltam összeállítani mindazt amit képvisel a márka, nőiességet, vagányságot, és stílust szerettem volna közvetíteni a modelljeimmel és természetesen a ruháim által.

Timo DodaKo Started Camelben és DodaKo Luxy Táskával

Dóri Army mellényben és DodaKo Base sapkában

Reni DodaKo Dotty Blue-ban

Niki Dodako Polar Pinkben

Dóri egy fekete Double-t viselt

Szancsu DodaKo pass felsőben és Mono szoknyában

A visszajelzések alapján a mi show-nk tetszett az egyik legjobban a közönségnek, nekem nem tisztem ezt eldönteni, mivel szerintem mindenki a maga módján ügyesen helytállt. (Gratulálok mindenkinek) Viszont az a tény, hogy minden 3. hölgy DodaKo-s papírszatyorral távozott a rendezvényről, az magáért beszél! (Elismerés a munkámnak, KÖSZÖNÖM)

Nagyon örülök, hogy  ennyire szeretitek azt amit csinálok, és azt amit képviselek.

A kedvenc sztorim a rendezvényről: Veronika azt hiszem először vásárolt tőlem, egy DodaKo Army szoknyára esett a választása, igazi vagány, belevaló nő. A bemutatónk után, odalépett hozzám a standon, hogy a férje megfogja ölni de neki be kell szereznie egy Army mellényt is, és egy Pass felsőt is… És a tetőpont, az összes ruhát felvette és egész nap abban volt…Elképesztő érzés volt látni azt, hogy ami az én fejemben megszületik másnak mennyire nagy örömet okoz..

 

Szancsu és Veronika aki mindent felvásárolt 🙂

 

Egy csoda nap volt, csodás élményekkel, legszívesebben minden hétvégén ezt csinálnám!

Jó volt veletek találkozni!

Jövőre folyt köv!

 

Habcsók

D.