Közzétéve:

1 Ruha- 3 Cipő

Sziasztok!

Nem is tudom mikor készült utoljára outfit post…

Úgyhogy már éppen itt volt az ideje,  ezért egy nagyon vidám szettel készültem nektek, sőt nem is eggyel hanem egyből hárommal…

Igen hárommal, viszont csaltam egy picit, mivel egy ruhát vettem fel, de három különböző cipővel, táskával, és kiegészítőkkel varázsoltam teljessé a megjelenésemet!

Mindig hangsúlyozom, hogy olyan darabokat keressetek, és vásároljatok amik nagyon jól kombinálhatóak ez a For Plus ruha pont ilyen.

Egyszerűen imádom az anyagát, a színét, de legfőképp azt, hogy nem csak magassarkúval, nem csak saruval, hanem egy egyszerű sportcipővel is felvehető. Természetesen figyelni kell az arányokra, és a kiegészítőkre, éppen ezért amikor magassarkúval vettem fel egy bőrdzsekit párosítottam hozzá és egy elegánsabb táskát, amikor saruval viseltem egy laza borítéktáskát és egy farmerdzsekit kaptam fel hozzá, amikor pedig egy színben passzoló edzőcipővel párosítottam csak egy farmerdzsekit és a kulacsomat vittem magammal!

Íme egy Ruha 3 cipővel
Vagány szett : Saru, farmerdzseki, borítéktáska ( Petrity )

image3 (1)

 

Sikkes szett: Magassarkú, bőrdzseki,( a bőrdzseki a vállamon van és pont nem látszik  🙂 ) elegánsabb táska, (taskam.hu)

image4

 

Laza szett: Farmerdzseki, Edzőcipő, Kulacs (Tupperware)

image1

Úgy gondolom ez is egy nagyon jó bizonyíték arra, hogy ne féljünk a színektől, a komfortzónából ki kell lépni, és tessék színeket, mintákat, könnyed anyagokat viselni!

Neked melyik verzió tetszett a legjobban?

Habcsók

D.