Közzétéve:

Vastag vádli…Vastag boka…Semmi pánik…

Maholnap itt a tél…Ha kívánni lehetne én azt kívánnám, hogy december 5én essen a hó(persze csak a Mikulás munkájának megkönnyítéséért) essen és essen december 24-25-26-án is, sőt még szilveszterkor is, egészen január 6-ig essen…Aztán január 7-én kezdjen el olvadni, de tudjátok ne úgy hogy tiszta latyak legyen minden, csak úgy pikk pakk tűnjön el, és jöjjön a tavasz, süssön a nap, jöjjenek elő a hóvirágok és szépen lassan melegedjen az idő…Na én így szeretném…De ugye nem vagyok mindenható :)

Szóval ettől függetlenül én szeretem a telet, mondjuk csak 1 hónapig, és csak azért mert a réteges öltözködésnek is meg van a maga előnye…Szerintem ősszel és télen sokkal sokoldalúbban és stílusosabban lehet öltözködni…Ha folyamatosan olvastok, akkor tudjátok, hogy a kiegészítőimen kívül táska és cipőmániás vagyok, de szerintem ezzel majdnem minden nő így van…Azonban ha jön a tél, jönnek a gondok is, milyen csizmát vegyek? Milyen fazon áll jól nekem?

Na most megpróbálok Nektek pár hasznos tippet adni már ami a cipővásárlást illeti, és hoztam 5 olyan fazont ami idén télen is trendi lesz, na és persze a kényelem, számomra ez a legfontosabb, a stílus, típus, márka, és fazon mellett…

113

Köztudottan bakancs mániás vagyok, de tényleg, van fekete, barna, burgundi, átmeneti és bélelt bakim, egyszerűen imádom őket, nem csak azért mert végtelenül kényelmesek, hanem azért is mert feltudom venni, farmerhoz, szoknyához, ruhához, igazából mindenhez, az egyik legkombinálhatóbb darabnak tartom őket legyen az bőr, lakk, szegecsekkel díszített vagy bármilyen.Ha még nincs egy a cipős szekrényetekben akkor úgy gondolom ideje beszerezni egyet, nem fogjátok megbánni…

6789

A bakanccsal ellentétben az éktalpú fazonok már a nőiességre helyezik a hangsúlyt. A megemelt sarokrésznek köszönhetően a vádlink és a combunk is megfeszül így optikailag nyújtva van a testünk, ami valljunk be nálunk pluszosoknál nem jön rosszul. Kényelmes, nőies és még mindig trendi, szóval ezt a fazont is kimondottan ajánlom mindenkinek.

280xNxFunkyP20csizma-116490_11_big.jpg.pagespeed.ic_.fpOeEHGXKN

Ha ragaszkodunk a magassarkú csizmához akkor mindenképpen ilyen fazont javasolnék, egyrészt azért mert a kerek orr ismét virágkorát éli, másrészt azért mert a vastagabb sarkak miatt, magabiztosabbá és kényelmesebbé válik a járásunk, sőt ha van egy kis platform rész az még előnyösebb.Így nem fogunk úgy totyogni mint tyúk a jégen :) Ha valakinek vastagabb a lábfeje és a bokája nyugodtan válasszon ilyen fazonú csizmát, mert ez megfelelően alátámaszt, és jól tart.

280xNxMagassarkPC3PBAP20bokacsizma-116490_2_big.jpg.pagespeed.ic_.C8Fiz-dAne

Ha szeretitek a bakancsot viszont ragaszkodtok a magas sarkakhoz, akkor nincs más dolgotok mint beszerezni egy ilyen fazonú bokacsizmát. Laza, sportos mégis nőies, nagyon jó választás skinny fazonú farmerhoz vagy leggingshez.

hjkl

Na és most ugrik a majom a vízbe, elékeztünk a pluszos lányok mumusához a térdig érő, hosszú szárú csizmákhoz. Ezt a fazont nekünk beszerezni olyan mint a vidéki kisvendéglőnek szarvasgombához jutni…Komoly feladat :)
Sajnos 90%-unk köztük én is, a kézilabdának köszönhetően vastag vádlival rendelkezem, ráadásul a felugrások miatt a bal vádlim nekem erősebb mint a jobb, szóval dupla nehéz feladat…De nem lehetetlen küldetés, ha mindenképpen szeretnétek ilyen lábbelit akkor olyat keressetek ami gumírozott felsőrésszel van  ellátva, vagy nem merev bőr hanem rugalmasabb velúr. Én bevallom őszintén nem rajongok a hosszú szárú csizmákért, már csak azért sem mert véleményem szerint széttördeli a testünk arányait és optikailag kicsinyít, bár én 176cm vagyok mégis zavar… Tehát nagyon alacsony lányoknak nem igazán ajánlom, maximum akkor ha megfelelő felsővel vagy kabáttal tudják kompenzálni az optikai csalást.

Úgy gondolom nem szabad elkeseredni ha nem találtok ilyen csizmát, hiszen annyi más opció létezik, mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt, és ami a színeket illeti a fekete, a barna, a szürke, a burgundi, a királykék, az okkersárga, és a különböző árnyalataik tuti választásnak bizonyulnak…

Remélem tudtam Nektek ismét pár jó tippel szolgálni…;)

Ha bármilyen kérdésetek van írjatok nyugodtan itt, vagy a facebookonwww.facebook.com/PlusSizeAdvice

Habcsók

D.