Személyes stílus tanácsadás

 

Személyes stílus tanács/ Personal Style Advice

Ez egy szuper alkalom arra hogy egy kávé mellett beszélgessünk egy jót és megismerjük egymást.

Az otthonodban látogatlak meg, segítek átnézni a ruhatárad és abban is hogy megtaláljuk azokat a darabokat amiket feltétlenül viselned kell, hiszen divatosak és az alakodnak pont megfelelőek. Na és persze azokat a darabokat is megtalálom amiket sajnos száműznöd kell a szekrényedből.

Szetteket állítok neked össze, hogy tudd a hétköznapokban mi az amit felvehetsz és mi az amit nem tanácsos…

A cél hogy magabiztos és stílusos nő legyél…És együtt ezt meg is tudjuk valósítani.

Időtartam: 2-3 óra

 


 

Vásároljunk együtt! / Shopping Day

Ez a találkozó is egy finom lattéval indul, méghozzá egy általad választott bevásárlóközpontban (legyen szó Budapestről vagy vidékről) ahol mesélsz egy kicsit magadról arról ,hogy milyen nő is vagy igazából, ennek tudatában közösen nem rád erőszakolva megpróbállak kimozdítani a komfortzónádból és együtt üzletről üzletre járva segítek neked kialakítani a saját stílusodat. Megmutatom neked azokat a darabokat, azokat a fazonokat amik igazán passzolnak az alakodhoz, mindezt úgy, hogy hatalmasakat nevetünk és igazán jól érezzük magunkat.

Időtartam : 3-4 óra

 


 

Stílustanácsadás fotózással egybekötve az otthonodban.

A helyszín a számodra biztonságot nyújtó otthonod, itt látogatlak meg a kis csapatommal.

Átnézem a szekrényed, és segítek kialakítani a személyes stílusodat.

Szetteket állítok neked össze amiben professzionális fotók készülnek rólad az otthonodban vagy egy általad kiválasztott külső helyszínen.

Ez a nap teljes mértékben rólad szól, ahol zárásként csodás fotók teszik felejthetetlenné az együtt töltött perceket. Természetesen az összes képet megkapod cd-n, 10 db általad kiválasztott kép kerül retusálásra, 2db fekete fehér változatban is.

Időtartam: 3-4 óra

 

Amennyiben szeretnéd hogy teljes mértékben profi kezekbe kerülj akkor lehetőséged van a nagyobb csomagot választani amiben már sminkes és fodrász szolgáltatás is van. Sminkelési tanácsokat is kapsz és azt is megtudod hogy milyen haj áll neked a legjobban, és hogyan tudod megvalósítani a kapott szépség praktikákat a mindennapokban. Természetesen az összes képet itt is megkapod cd-n, 20 db általad kiválasztott kép kerül retusálásra,5db fekete fehér változatban is.

Időtartam: 5-6 óra

10623305_598325136943243_1899226320494239142_o

Ajánlatkérésért fordulj bátran hozzám!

plussizeadvice@gmail.com