Közzétéve:

Plus Size + Fashion day

Már nagyon régóta vártam ezt a bejegyzést, megannyi kétellyel, izgatottsággal, kíváncsisággal…Vajon mi lesz? Vajon hogy sikerül? Vajon mennyien jönnek el? Vajon jól érzitek majd magatokat? Vajon elégedettek lesznek e a támogatók a modellek, és persze ti a legfontosabb szempont a nézők, akik aktív résztvevői voltatok a kezdeményezésemnek, melynek lényege az volt ,hogy töltsünk el együtt egy fergeteges napot, amikor minden a plus size divat, a plus size életérzés körül forog.

Az első Plus Size Fashion Day lezajlott, és bennem csak pozitív érzések kavarognak, remélem bennetek is akik ott voltatok, szerintem nagyon jól sikerült, tökéletes első lépés volt az úton, mert ez csak a kezdet, és köszönet hogy a részesei voltatok… Nos akik nem, azoknak most érkezem a beszámolóval.

A napot reggel 7-kor kezdtem ugyanis, mivel vidéki vagyok egy 140km-es út állt előttem, de a legjobb társaságban,hiszen a barátnőim akik modellek is voltak egyben ,velem tartottak és segítettek nekem mindenben. 10-kor már ruha próbát tartottunk a Glob Royalban, nem győzöm megköszönni a szuper rucikat az X-Classnak, a Sylverronak, a Babifashionnek, az Allorának, valamint az Angelina fehérneműnek. A lányok ezeknek a cégeknek a ruháit mutatták be kiegészülve a Lolita üzlet ékszereivel táskáival valamint egy egy tourban megmutatta a kollekcióját a Marie Anne Design és a Mirage is.

A főpróba után a lányokat kezelésbe vették a G-hair fodrászai, valamint a Minerál Beauty sminkesei hogy a fél hatos kezdésre mindenki készen álljon.

 

De ugye nem csak a divatbemutató körül forgott a világ, hiszen egy órától folyamatosan érkeztek a vendégek hogy megnézhessék meghallgathassák a kerekasztal beszélgetéseket. Az első ilyen prezentációt a támogató cégek képviselői tartották, majd következett a stílustanácsadás ahol sminkest, fodrászt valamit stylistot kérdezhettek a megjelent lányok az aktuális trendekről.

Az egész nap egy koordinátor nélkül nem működhetett volna, hálás köszönet az ifjú tehetségnek Szakály Gergőnek aki a rendezvény műsorvezetője volt és szuperül ellátta a házigazda szerepét. A stílustanácsadás után Beauty with Plus mozgalom kitalálója Zsuzska tartotta meg Test/kép Másképp előadását mely a visszajelzések alapján nagyon nagy hatással volt rátok…

 

 

 

Utána jöttünk mi bloggerek Duci Divatos Enci, Style by Sophie Zsófija, valamint én válaszoltunk a feltett kérdéseitekre… Én eszméletlenül élveztem…Ki sem akartam adni a kezemből a mikrofont :) De muszáj volt hiszen Farkas Évi és Vogt Reni vette át tőlünk a kanapét ,hogy elmeséljék egy átlagos hétköznapi nőből hogyan lehet igazi profi plus size modell…

MG_1031

 

A nap megkoronázásaként jöttek a lányok és fergeteges showt csináltak… Le se tudom írni milyet, éppen ezért beszéljenek a képek :)

MG_1142MG_1151


MG_1213
MG_1246


MG_1306

 

Nagyon köszönöm Mindenkinek aki részt vett abban, hogy az első Plus Size + Fashion  Day megvalósuljon, akik ott voltak nekik köszönöm hogy megtiszteltek, akik nem, nekik pedig üzenem ez csak a kezdet volt Plus Size + Fashion Day…. Folytatás következik…

 

Habcsók

D.