Közzétéve:

Casting, casting, casting

Az előző héten ezt a szót ismételgettem folyamatosan, hiszen minden a nagyon várt casting körül forgott. Intéztem a dolgaimat, megbeszéléseket tartottam, telefonálgattam ezerrel és nyomtattam a jelentkezési lapokat mint egy kis angyal.

Talán egy picit jobban is hatalmába kerített a várakozás mint szerettem volna, ugyanis péntek este az orvosi ügyeleten kötöttem ki…Erről majd később, bár megnyugtatok mindenkit jól vagyok…:)

Szóval szombat reggel startra készen elindultunk az Amman étterembe ahol az első Plus Size + Fashion Day castingját tartottuk. Aki még nem járt arra annak csak ajánlani tudom a helyet isteni a latte és a gyroszról már nem is beszélek :P

Fél 11-re vártam a támogató cégek képviselőit ( Szilvi és Szilárd Sylverro, Móni és Szaszu X-class, Ági Angelina fehérnemű) illetve azokat az emberkéket akik nagy segítségemre vannak és lesznek majd a divatbemutatón is, ilyen például Erdős Juci (Plus Size Photography) valamint Varga Zoli a G-hair fodrásza, és Vogt Reni barátnőm aki plus size modell, sőt Zsófi a Style by Sophie bloggere is megérkezett nagy örömömre.

c4

Kíváncsian vártam/vártuk hogy mennyien jönnek el, hatalmas volt az érdeklődés több mint 200-an írtak, jelentkeztek a castingra.

c21

Közel 100 csodás Nő tisztelt meg azzal minket , hogy eljött és megmutatta magát, valamint azt, hogy igenis létezik élet 42-es méret felett is… Sőőőt…Még milyen élet!!!!

Nagyon nehéz dolga volt a “zsűrinek” és tudom ez közhelyesen hangzik de tényleg így van…Mindenki szép volt a maga módján, mindenkit másért lehetett szeretni, mindenki más karakter volt… Így 14-re leredukálni a létszámot nagyon de nagyon nehéz meló volt.

c3

Mindenkinek egy rövid bemutatkozást kellett tartani majd egy pár kérdésre válaszolni, és végül tenni egy kört magassarkúban, természetesen a csajok gondoskodtak arról hogy ne unatkozzunk, jobbnál jobb történetek, életutak, sorsok és néha néha még könnycseppek is elbújtak a szemünkből… De azért a mérvadó természetesen a nevetés volt :)

Végül sikerült kiválasztanunk azt a 14-lányt aki részt fog venni május 17-én a Glob Royalban az első Plus Size + Fashion Day-en. Nehéz menet volt de sikerült! :)

Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek aki hozzájárult ahhoz, hogy ez a nap létrejöjjön.

Móninak és Szaszunak  (X-class)

www.facebook.com/pages/X-CLASS-M-6XL-ÁRKÁD-1EM/153325694738381?fref=ts

Szilvinek és Szilárdnak (Sylverro)

www.facebook.com/Sylverro

Pap Áginak (Angelina Fehérnemű)

http://angelinafehernemu.hu/

Jucinak ( Plus Size Photography)

www.facebook.com/pages/Plus-Size-photography

Varga Zolinak (G-hair)

https://www.facebook.com/ghairbudapest?fref=ts

Angelikának

www.facebook.com/AmmanEtterem

Valamint Vogt Reninek, Zsófinak, Juditnak, Gota barátnőmnek, Zsuzskának és persze a családomnak.

De legfőképp Nektek Csajok mert eljöttetek, és kiléptetek a komfortzónátokból, ami az egyik legelső lépés az úton…És persze a legfontosabb…

Köszönöm Nektek! <3

Folyt.köv Május 17-én :)

Habcsók

D.